Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,197 $

Hódi Pamela a Nyerő Párosban: „Kiszakad az implantátumom”

Hódi Pamela és Tóth Bence hatalmas elánnal vetették bele magukat a játékba, aminek meg is lett az eredménye, rögtön győzelemmel nyitottak.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hódi Paemla és Tóth Bence hamar favoritokká válhatnak, mert nemcsak ügyesek, fittek is, és az állóképesség sokszor nagy előnyt jelent a Nyerő Párosban. Sajnálatos módon pár órával a hírességek megérkezése után Détár Enikőék már távoztak is, egy váratlan sérülés szólt közbe.

Ezzel gyakorlatilag nem számolt, de még mindig sok pár játszik odabent, de az biztos, hogy Pamela és Bence komoly erőt képviselhet, míg Muri Enikő párja, Tóth Szabi máris taktikázásba kezdett, miközben rendesen beszólt Bencének. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Sőt, Enikő és Szabi között is volt egy kellemetlen pillanat, amikor szóba kerültek azok a képek, amiken az énekesnő párja és volt felesége szerepelnek a Facebookon. Ez olyannyira nem tetszett neki, hogy fogta magát és felállt az interjú közben.

Az első játék is nagyon izgalmasra sikeredett, rögtön közösen kellett harcolniuk a duóknak, és noha Bencéék nem érezték olyan erősnek az idejüket, ők voltak a legjobbak. Keményen hajtottak, Pamela egy alkalommal még meg is jegyezte, hogy kiszakad a mellében lévő implantátum, de természetesen csak viccelt.

Nyerő Páros: Muri Enikő interjú közben állt fel párja volt feleségének közös képei miatt (videó)

Alább többek között ezt a jelenetet is megnézhetitek, ahogyan Pamela és Bence hatalmasat küzd a többiek ellen. Nemcsak ők, más párosok is ügyesek voltak, míg egyesek messze lassabb időt futottak, és akkor finoman fogalmaztunk.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.