Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Ázsia Expressz: ahogyan még soha nem láthattuk Gelencsér Timit (videó)

Gelencsér Timi és barátnője igen nagy fába vágták a fejszéjüket az Ázsia Expresszben, ők sem úszták meg drámák és bukások nélkül.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi igen komoly karriert épített ki a közösségi médiában és a TV2-nél. A csatorna látta benne a lehetőséget, amivel mindenképpen élni szeretett volna az egykori szépségkirálynő, és így is tett.

Az Exatlon Hungary-ben robbant be igazán, sok ezer új követőre tett szert, és egészen a fináléig jutott. Hónapokon át versenyzett Dominikán, és noha végül nem ő nyerte meg a versenyt, a sok millió forintot, így is hálás lehet. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Egy évvel később már Palik László segítője volt, riporternőként tért vissza, akárcsak azt követően. Időközben a Dancing with the Stars első évadát megnyerte, míg a másodikban műsorvezetőként mutatta meg, mire képes.

Szintén nagy álma volt, hogy az Ázsia Expresszben szerepeljen, ez is teljesült, ám nem a legjobb hangulatban tért haza. Hogy mi történt pontosan, nem tudni, de szerencsére erre is fény fog derülni a következő időszakban.

Az év egyik legszexibb bikinis fotójával állt elő az Exatlon Hungary sztárja

Nem kell sokat várnunk az új széria elindítására, a TV2 többek között Timiékről is készített egy előzetest. Soha nem láthattuk ebben a formában a híres modell és barátnőjét, akik nem egyszer kerülhettek mélypontra.