Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,583 $

Hamisítatlan őszi nap vár ránk kedden, némi csapadékkal tarkítva

Az éjszakai hőmérséklet akár 5 fokig is visszakúszhat, míg napközben záporok és zivatarok tarkítják a napot.

Fotó: Unsplash/Lukas Godina
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az összefüggő felhőtakaró délkelet felé fokozatosan elhagyja az országot, emellett pedig mind ma, mind holnap napközben kisebb-nagyobb felhőtömbök vonulnak át felettünk, amelyek időnként zavarják a napsütést.

Éjszakára általában csökken a felhőzet, de elsősorban az északkeleti, keleti megyékben erősen felhős tájak is lesznek. Hétfőn több helyen alakulhatnak ki gyorsan vonuló záporos, zivataros gócok. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Ezek késő estére nagyrészt lecsengenek, de az éjszaka során északkeleten, keleten helyenként továbbra is lehet eső, zápor. Kedden elszórtan a délnyugati és a keleti harmadban várható zápor, zivatar, másutt legfeljebb néhol valószínű.

Az északnyugati, nyugati irányú szelet napközben nagy területen erős, elsősorban Sopron térségében, illetve a zivatarok környezetében viharos lökések is kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden döntően 13 és 18 fok között alakul.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.