Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Harry herceg csak öt perccel a nyilvános bejelentés előtt szerzett tudomást II. Erzsébet királynő haláláról

Újabb jele annak, hogy a Harry herceg és a királyi család más tagjai közti viszony semmit sem javult az elmúlt években.

...svg content...Fotó: Harry herceg és a felesége, Meghan sussexi hercegnő megnézi a windsori kastély elé kegyeletből elhelyezett virágokat 2022. szeptember 10-én. Harry nagyanyja, II. Erzsébet brit királynő két nappal korábban, 96 éves korában, uralkodásának 71. évében elhunyt. MTI/AP/Martin Meissner
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

Harry herceg mindössze öt perccel azelőtt kapta a hírt II. Erzsébet királynő haláláról, hogy a hivatalos közleményt a brit nyilvánossághoz eljuttatták volna, számolt be róla a The Telegraph.

Érdekes információ, hogy Liz Truss miniszterelnök állítólag már legalább két órával azelőtt megkapta az üzenetet, hogy Harry herceggel egyáltalán felvették volna a kapcsolatot. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A Daily Beast írása szerint az információ újabb bizonyíték arra, hogy Harry és a királyi család többi tagja között nagyon rossz a viszony, és a nyilvánosság előtt tett gesztusok csak a látszat fenntartását szolgálják.

Az már az elmúlt napokban is világossá vált, hogy a Meghan Markle-lel az Egyesült Államokba költöző Harry herceget fekete bárányként kezelik a királyi családban, hiszen például a temetés előtti vacsorára sem hívták meg őket, amit egyes források szerint meglehetősen rosszul éltek meg.

Harry állítólag arra a repülőútra sem kapott meghívást, amelyen András herceg, Edward herceg és felesége, Sophie Skóciába utazott, így az asszisztenseinek kellett dolgoznia azon, hogy magángépet foglaljanak számukra.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.