Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Orbán Viktor ezt a könyvet választotta vasárnapra

A magyar miniszterelnök szeret olvasni, és a könyvek kikapcsolhatják, amikből biztosan bőven akad az otthonában.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Vannak időszakok, amiket Orbán Viktor soha nem fog elfeledni, annyira intenzívek voltak. Arra azonban talán még ő sem számított, hogy egy világjárvánnyal is meg kell küzdenie, majd nem sokkal később háború tör ki a szomszédban.

Arra sem számíthatott, hogy Brüsszelben ilyen szinten félremegy a szankciós politika, aminek köszönhetően az Európában élők életszínvonala egyre rosszabbá válik. Az energiaárak az egekben, az élelmiszerárak szintén problémássá kezdtek válni, és sorra jöhetnek az elbocsátások. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

Nehéz, nagyon nehéz idők állnak előttünk, különösen akkor, ha a brüsszeli hatalom nem változtat a szankciós politikáján és nem ér véget a háború Ukrajnában. Mindeközben Orbán is folyamatosan egyeztet a miniszterekkel, de egy bizonyos ponton túl neki is rendkívül nehéz dolga van.

Nem sok olyan pillanata lehet, amikor nem kell a politikával foglalkoznia, emiatt is fontos, hogy időről időre kicsit félretegye mindezt, és például elmerüljön egy könyvben. „Magyarország az 1800-as években, egy angol úr szemével.” – írta a posztjában a miniszterelnök, aki vasárnapra egy igen érdekes olvasmányt választott.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.