Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,77 Ft
Euró
394,91 Ft
Font
466,64 Ft
Bitcoin
61,524 $

Házasodna a gazda: erről maradt le Bea (videó)

Lehetséges, hogy Beának kellett volna elmennie az álomrandira Enci helyett Alfonzzal, de az ért így is voltak szórakoztató pillanataik.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Házasodna a gazda fináléjában Alfonz gazda úgy döntött, hogy végül nem Beát választja, annak ellenére, hogy milyen jól érezte magát vele. A fiatal lány végig rendkívül magabiztos volt, emiatt is lephette meg a gazda döntése.

Más kérdés, hogy a barcelonai álomrandi nem sikerült túlzottan jól, voltak kellemetlen pillanatok, például, amikor szóba került Bea. Sőt, a hazatérést követő beszélgetés végén Alfonz fogta magát, felállt az asztaltól és elment. Soron kívül Akár 34 fok is lehet szombaton, ám csapadékra is van kilátás

Ez több mint beszédes volt, de legalább jet-skiztek egy jót, amit azelőtt Alfonz nem próbálhatott ki. Most eljött az idő, rendkívül izgatott volt miatta, és természetesen Enci is várta a vizes élményt.

Elárulta, hogy a délutáni programot legfőképpen saját maga miatt szervezte be, mindenképpen ki akarta próbálni a vízen való száguldást. Jegyezzük meg, Encinek is ez volt az első ilyen élménye, szóval nem lehetett panasz.

X-Faktor: Varga Irén teljesen összezavarodott, többször futott neki az interjúnak (videó)

Enci eszméletlennek nevezte az élményt, azonnal az egekbe szökött az adrenalinszintje, bár nem ment olyan simán a dolog, miközben Alfonz fázott a hideg víz miatt. Enci pedig szép lassan belejött, egyre bátrabban húzta neki, és erre biztosan emlékezni fog.