Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,205 $

Házasodna a gazda: Vera gazda reagált a durva hozzászólásokra

Vera gazda végül gyakorlatilag mindenkit elküldött a jelentkezők közül, Kriszt kivéve, mert ő maga adta fel, nem akart csalódni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Vera finoman szólva is megosztotta a nézőket a közösségi médiás vélemények alapján. Végül nem jutott el odáig, hogy bárkivel is álomrandira menjen, szemben például a társaival, akik nagyon jól érezték magukat, bár Alfonz és Enci nem éppen jó hangulatban tértek haza.

Vera gazda az rtl.hu-nak adott interjújában elismerte, meglepődött saját magán, hogy milyen grimaszokat vágott, amikor Krisszel randizott. „Tudtam magammal azonosulni, de a Krisszel töltött randimon még én is meglepődtem.”

„Meglepő, hogy ilyen grimaszokat tudtam produkálni, de így sikerült. Viszont jó volt visszanézni, és az igazat megvallva a többi gazdát is jó volt látni.” – folytatta a válaszát, miközben egy olyan kérdést is kapott, mi szól ahhoz, hogy végül nem találta meg az igazit. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

„A választottjaimmal nem tudtunk olyan dolgot elindítani, ami a műsor célja lett volna. Ennek ellenére újra belevágnék és ugyanolyan lelkes vagyok most is, miközben beszélünk róla. Amikor elindult a társkeresés – és ezt szerintem minden gazda nevében mondhatom –, kétesélyes volt a dolog.”

Elmondása szerint egy jelentkezővel sem volt meg a kémia. „Benne volt ez a kimenetel is, ami velem történt. Úgy voltam vele, hogy a levelek alapján kiválasztott embereket szerettem volna a lehető legjobban megismerni, az pedig már egy más dolog, hogy sajnos nem volt meg a kémia egyikőjükkel sem.”

Sári Évi varázslatos dekoltázsa után elfogyta a szavak

Ahhoz sem férhet kétség, hogy igen komoly kritikákat kapott a nézőktől a közösségi médián keresztül. Durva dolgokat is írtak róla, nem tűnt úgy, hogy kedvenc lenne, de nemigazán hatja meg, amit lát ezzel kapcsolatban.

„Az ismerőseim néha küldenek vicces hozzászólásokat, de nem folyok bele egyikbe sem. Mindenki gondolja azt, amit szeretne.” – mesélte az RTL Klub internetes híroldalának hasábjain. „A nézők látnak valamit a tévében és az alapján reagálnak rá, hogy éppen mennyire frusztráltak, szomorúak vagy boldogok. Nekem nincs dolgom ezzel, és ugyanígy vagyok a pozitív hozzászólásokkal is. Két lábbal állok a földön, és ezektől sem lesz több önbizalmam.”

Nagy bejelentéssel kezdte a vasárnapot Karácsony Gergely Budapesten

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere fontos bejelentéssel kezdte a vasárnapot, miközben a Duna vízszintje lassan megindul lefelé.