Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,33 Ft
Euró
389,39 Ft
Font
455,25 Ft
Bitcoin
58,390 $

Házasodna a gazda: Zsolt gazda már esküvőről beszél, Nádai Anikó nézett egy nagyot

Zsolt gazda és Lídia nagyon egy hullámhosszon vannak, már az esküvő, a közös élet is szóba került.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nádai Anikó is megérkezett a nagy eseményre, majd félrehívta beszélgetni Lídiát és Zsoltot, hogy megtudja, mi van most közöttük. Lídia csak áradozott a helyszínről, az álomrandiról, ahová magával vitte Zsolt gazda.

Semmi panasza nem volt, igazán élvezte az időtöltést, és azt, hogy végre nem kell másokkal küzdenie Zsoltért. „Kitettem magamért.” – szólt közbe a gazda, aki számára varázslatos volt ez a pár nap. Soron kívül Lázár szerint Karácsony és Vitézy vidéken nem tudnának boldogulni

Zsolt bízik benne, hogy sok ilyen közös emlékük lesz, ugyanakkor Lídia szerint még korai érzelmekről beszélni, de nyitott a folytatásra, arra, hogy még jobban megismerjék egymást. Ami jó hír, rengeteg mindenben egyeznek, és ez megkönnyíti az ismerkedést.

A gazda elárulta, már igyekeznek összehangolni a két családot, hiszen mindkettejüknek van saját családja, és maximálisan nyitottak a szerelemre, a házasságra. „Azt a mindenit” – reagált Anikó Zsolt szavai hallatán.

A közös gyermek ötlete is szóba került, Zsolt szerint nagyon tetszett Lídiának az ötlet, aki azért ezzel még várna. Anikó boldogan fogadta, hogy ilyen jól megvannak a párok, és azt tanácsolta, apró lépésekben haladjanak előre.

Házasodna a gazda: kellemetlen dráma Enci és Alfonz között a barcelonai álomrandi után (videó)

Anikó a végén megjegyezte Zsoltnak, többet már nem jön, de örül, hogy megismerhette és természetesen sok boldogságot kívánt nekik. „Tartjuk a kapcsolatot, az a biztos.” – mondta Anikó búcsúzóul. A videó végén pedig a nagy csókolózós jelenet sem maradhatott el Zsolt és Lídia között, akik talán valóban egy pár lesznek a következő években.