Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Szomorkás, csapadékos szombatunk lesz

Szeles és esős időjárásra érdemes készülni szombaton.

...svg content...Fotó: Unsplash/Aaron Burden
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint erősen felhős vagy borult lesz az ég. Pénteken délnyugat, nyugat felől érkezve több helyen várható eső, zápor, északkelet felé haladva csökken a csapadék esélye.

Éjszaka és szombaton napközben az ország déli felén többfelé valószínű tartós eső, záporeső, míg északabbra kevesebb helyen lehet időszakos csapadék. Estétől a dél felől érkező kiterjedt csapadék súlypontja az ország délkeleti, keleti felére is átterjed. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az északnyugati szelet pénteken kisebb, szombaton már nagyobb területen kísérik élénk széllökések, szombaton néhol erős lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 13 és 19 fok között alakul, délnyugaton valószínű a leghűvösebb.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.