Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Török Livi pinkben is szívdöglesztően néz ki

Emellett ismét hasznos sorokkal jelentkezett az Exatlon Hungary sztárja, aki nagyon is odafigyel arra, milyen módon készül a hidegebb időkre.

Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi tökéletes reklámarc, aki egyúttal rendkívül hiteles is. Mivel a sport az élete, az olyan természetes számára, mint a levegő, nagyon is könnyedén tudja átadni mindazt, mint amit egy márka képviselni szeretne.

Most, hogy vége ért a nyár, jönnek a hideg napok, az immunrendszerünk is reagál, amit szükséges megerősítenünk. Elengedhetetlen a vitaminok pótlása, és ezzel az Exatlon Hungary sztárja nagyon is tisztában van. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

„Ilyenkor nyár végén, ahogy megérkezik az első hideg, nagyon fontossá válik az immunrendszerünk erősítése és a vitaminok pótlása, hogy fel tudjuk venni a harcot a megfázás és a betegségek ellen.” – jelentkezett a legújabb posztjában Livi.

„Sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen vitaminokat érdemes szedni, de van egy jó hírem: nem kell egyesével vadászni a jó minőségű, a szervezetünk számára tényleg megfelelően hasznosuló vitaminokat, mert a GymBeam Essentials VitaPack vitaminok, ásványi anyagok, növényi kivonatok, omega-3 zsírsavak és ízületvédő anyagok harmonikus keverékét tartalmazza.”

Metzker Viki dekoltázsa oldalnézetből is kegyetlenül erős

„Az 5 tabletta és 3 lágyzselatin kapszula jó választás mindenkinek, aki tenni szeretne egészsége megőrzéséért!” – zárta le a posztjában a fiatal sportoló és feleség, hiszen nemrég Isten színe előtt is igent mondtak egymásnak.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.