Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,80 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
455,50 Ft
Bitcoin
57,795 $

Lékai-Kiss Ramóna világsztárként köszön vissza egy Versace reklámban (fotók)

Tökéletes választás volt Lékai-Kiss Ramóna, aki egy igazán kifinomult sztár, és bármikor át tud alakulni egy fotózás, vagy egy forgatás kedvéért.

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon kedveljük Ramóna személyiségét, és a róla készült fotókon is abszolúte visszaköszön az, hogy mennyire fotogén. Rendkívül ügyesen játszik a karakterével, prezentálván a színészi képességeit, miközben ötvözi mindezt a természetes szépségével.

Legutóbb egy olyan reklámban köszönt vissza, ami alapján azt is hihetnénk, hogy egy világsztárt láthatunk. Abszolúte tökéletes választás volt a szerepre Rami, és szinte érezni a parfüm illatát, ami innen is képes megigézni az embert. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

„Azt hiszem az elmúlt napokhoz, hetekhez ennél kifejezőbb illatot nem is találhattam volna, csak, hogy Donatella Versace-t idézzem: „A Versace Dylan Blue Pour Femme a nőiség kifejezője. Egy erős, érzéki mégis finom alkotás mindazon nőnek, aki tisztában van a hatalmával.”

„Engem ami leginkább magával ragadott, a nefelejcs, a vadrózsa és a jeges barack harmóniája!. És Uraim, van férfi párja is az illatnak, csak szólok!” – folytatta a sorait Rami, akiről csodálatos fotók készültek.

Bámulatosan vonzó fotók jelentek meg Sarka Katáról

„Mint nő, bizton állíthatom, hogy a grapefruit és sáfrány kombináció garantáltan leveszi a lábáról a választott hölgyet!” – zárta le a poszt kapcsán a TV2 sztárja, akit már közel 410 ezren követnek az Instagram oldalán.