Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Putyin az EU-ról és az USA-ról: „Először ígéretet tesznek, aztán megszegik az ígéreteiket”

Az orosz elnök szerint az EU és az USA „azt tesz, amit akar”.

Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszandr Demjancsuk
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A TASS orosz állami hírügynökség jelentése szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök ironikus megjegyzéseket tett csütörtökön, miközben arról beszélt, hogy a nyugati országok „miként viszonyulnak saját ígéreteik és megállapodásaik teljesítéséhez”.

Az orosz elnök csütörtökön a Ebrahim Raisi iráni elnökkel találkozott a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) csúcstalálkozóján, a két vezető álláspontja pedig nem tűnik differensnek a témában. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Raisi a Putyinnal folytatott beszélgetését követően kijelentette, „Irán soha nem hagyta és soha nem is fogja elhagyni a tárgyalóasztalt”, míg az Egyesült Államok meglátása szerint „képtelen komolyan tárgyalni” és „minden kötelezettségét megszegi”.

Raisi hangsúlyozta, „és persze mindenki láthatta, hogy az EU passzív helyzetben van, ők is képtelenek teljesíteni az ígéreteiket”. Putyin e kijelentésre helyeselve hozzátette, „ők azt tesznek, ami akarnak”, majd a TASS közlése szerint a két vezető együtt nevetett az elhangzottakon, s folytatták a tárgyalást.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Így lett bajnok a Real Madrid a Barcelona súlyos gironai vereségével (videó)

Beszédes összefoglaló videó jelent meg a Barcelona súlyos vereségéről, ami a második helyükbe kerülhet a spanyol bajnokságban.

Máris elfogták a miskolci női gyilkosság gyanúsítottját

Egy nővel végzett a férfi, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök, súlyos büntetésre számíthat a tette után.