Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

Így főz odahaza Rácz-Gyuricza Dóri Jenő oldalán

Azok, akik azt gondolják, hogy Rácz Jenőnek éjjel-nappal főznie kell, tévednek, hiszen odahaza mindig jobb nem a munkával foglalkozni.

Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri egy olyan erős párost alkotnak, akik kiemelkednek a sztárok világából. Nem veszik őket körül botrányok, stabilak és jól látható módon nagyon szeretik, tisztelik egymást, ami nemcsak az időről szól.

Lehet azt mondani, hogy még csak pár éve vannak együtt, ugyanakkor olyan erősek az alapok, amik évtizedekig kitarthatnak. Ha megvan az alap, az már félsiker, a többi pedig jön magától, illetve folyamatosan dolgoznunk kell azon, hogy a láng ne aludjon ki. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Időközben megszületett a kislányuk, aki mindennél fontosabb számukra, életük értelme, és ez mindig így lesz. Később még nagyobb család lehetnek, ám most is van bőven dolguk, és közben természetesen egymásra is fordítanak időt.

Ilyenek például a közös főzések, Dóri nagyon ügyes, amit a Konyhafőnökben is láthattunk, abban a műsorban, ahol megismerkedtek. Már csak emiatt is örökre különleges marad az az évad, többek között a rajongóknak.

„Közös szabadnapunk van végre. Mostanra azért már megszoktam, hogy egy sztárséf mindig fél szemét rajtam tartja a konyhában. Beleszólni nem szokott, max ha valami már nagyon nem tetszik neki annyit kérdez “Biztos így akarod csinálni?” – írta a posztjában.

Schobert Norbi kimondta: nem Orbán a hibás, az EU leamputálta a saját lábait

„De jelentem, a vega lasagne mind egy szálig elfogyott. Ezen annyira nem csodálkozom, én is nagyon meglepődtem, amikor először kóstoltam a The Vegetarian Butcher gyorsfagyasztott termékeit, hiszen nem csak az állaguk, de az ízük is szinte megkülönböztethetetlenül hasonlít a húsokéhoz.”