Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,89 Ft
Euró
390,40 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
63,033 $

Berki Mazsi újra szerelmes lenne? Megszólalt Krisztián édesanyja

Ahogyan az várható volt, Berki Krisztián édesanyja is megszólalt a témában, addig a fő érintett továbbra sem hajlandó reagálni a pletykákra.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre több pletyka kering arról, hogy Berki Mazsi, Berki Krisztián özvegye újra szerelmes lehet. Egy sikeres üzletemberről beszélnek a háttérben, aki lehetséges, hogy meghódíthatta a sztáranyukát, miközben a Dancing with the Stars harmadik évadára készül.

„Látszott rajtuk, hogy nagyon odavannak egymásért. Csókolgatták és ölelgették egymást. A látottak alapján nem volt kétséges, hogy Mazsinalk sikerült felülkerekednie a gyászon.” – idézett a Blikk egy szemtanút, aki állítólag az elmúlt hétvégén a Club Heavenben szúrta ki az új duót.

A lapban azt írják, hogy a sikeres vidéki üzletember korábban több, a sztárvilágból ismert hölggyel is közelebbi kapcsolatot ápolt. Mazsi egyik ismerőse úgy fogalmazott, sokat segített Mazsinak a gyász feldolgozásában és az újrakezdésben. „Hónapok óta együtt vannak.” – jegyezte meg.

Herceg Erika dekoltázsától azonnal megzavarodik az ember

Berki Krisztián édesanyját, Júliát is sikerült megszólaltatnia a Blikknek, aki elárulta, nemigen beszélnek Mazsival, és az új kapcsolatáról sem tud semmit, csak annyit, amennyit az újságokban látott erről. „Az azonban most ütött szöget a fejembe, hogy amikor hazajött Baliról, és felhívtam, akkor már Siófokon nyaralt, mégpedig nem kettesben a kis Emmával.”

Hozzátette, Krisztián egyik barátjával utazott a Balatonhoz, amit akkor furcsállt is, ugyanakkor nem tette szóvá. A Blikk igyekezett plusz információkat megtudni Mazsin és az üzletemberen keresztül, de mindketten elzárkóztak a válaszadás elől.