Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,59 Ft
Euró
401,33 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
62,812 $

Még egy nap késő nyár, majd bekopogtat az ősz

A hőmérséklet akár 28 fok is lehet, sok napsütésre azonban ne számítsunk.

...svg content...Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Várható időjárás csütörtök éjfélig: Szerdán általában erősen felhős lesz az ég, néhol szakadozás, vékonyodás előfordulhat. A csapadékzóna fokozatosan kelet felé halad, majd kora estétől a Dunántúlon eső, zápor várható, illetve zivatar kialakulására is van esély.

Csütörtökön az ország északi felén erősen felhős lesz az ég, míg a déli területeken hosszabb napos időszakok is előfordulhatnak. Napközben nyugat felől több hullámban várható eső, zápor. Zivatarok legnagyobb eséllyel a Dunántúl déli felén és az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Szerdán a déli, délnyugati szél az északi, északkeleti megyék kivételével több helyen megélénkül, míg csütörtökön már többfelé, időnként megerősödik. Zivatarok környezetében átmenetileg viharos lökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul, alacsonyabb értékeket a csapadékos területeken mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön a csapadékos területeken általában 18 és 24 fok között, míg az ország déli felén magasabban, 25 és 28 fok között alakulnak.

Időjárási helyzet Európában: A Skandináv-, valamint az Ibériai-félsziget felett örvénylő ciklonok frontjai teszik változatossá a kontinens legnagyobb részének időjárását.

A Mediterráneum nyugati medencéjénél, a hidegfront előterében heves zivatarok pattannak ki a labilis levegő miatt. Kelet felé haladva, Olaszországban valamint a Balkánon már nyugodt, napos idő a jellemző.

A Kárpát-medencét melegfront éri el, melynek hatására többfelé ered el az eső, alakulnak ki záporok, zivatarok. Az elkövetkező 36 órában meleg-nedves szállítószalag helyeződik fölénk, amely délies áramlattal labilis légtömeget hoz hazánk területeire.

MTI

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Gázrobbanás történt egy 10 emeletes tapolcai társasház harmadik emeletén

Egy harmadik emeleti lakásban történt a gázrobbanás, ami miatt 198 embernek azonnal el kellett hagynia az épületet.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ben, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.