Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Rácz Jenő feleségének valaha volt egyik legmeghatóbb sora és fotója

Rácz-Gyuricza Dóra napi szinten tapasztal meg olyan érzéseket, amiket azelőtt soha, hiszen édesanyaként minden más.

...svg content...Fotó: Instagram/Gyuricza-Rácz Jenő
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Édesanyának lenni olyasvalami, ami semmi máshoz nem hasonlítható és mérhető. Egy olyan természetes folyamatról beszélünk, mely életben tartja az emberiséget, hiszen édesanyák nélkül nem létezne az emberiség.

Dóri egy nap, amikor majd visszaemlékszik ezekre az idők, valószínűleg hosszú időn át csak mosolyogni fog, és olyan érzések fogják el a lelkét, amiket épp ezekben a napokban, hetekben és hónapokban él át. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Vannak AHA! pillanataim az életben. Általában csak ámulok, mennyire gyorsan és párhuzamosan történik ezer dolog… aztán hirtelen egy-egy pillanatra megáll az idő és végtelennek tűnik….” – írta a posztjában Dóra.

Házasodna a gazda: Zsolt gazda dobhatott egy hátast Hajni tökéletes testétől (videó)

„AHA! Szóval ezért történt mindez! Ezért a röpke pillanatért, ezért, hogy ez megtörténhessen és amire mindig emlékezni fogok.” – folytatta megható sorait, amikből egyre többet találni az oldalán, melynek szép csendben 171 ezer fölé nőtt a követőinek száma.

„Ez is egy ilyen pillanat volt. Kamilla egy órán át szuszogott a hajamba, és én tudtam, hogy most minden úgy, akkor és ott van, ahogy annak lennie kell!” És még megannyi hasonlóan különleges pillanatban lesz része a fiatal édesanyának, aki ha egy nap vállal még egy gyermeket, messze nagyobb tapasztalatokkal vághat neki ennek az időszaknak.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrén sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.

Árokba rohant egy motoros Zala vármegyében, mentőhelikoptert is küldtek érte

Mentőhelikoptert is küldtek azért a motorosért, aki Zalabér és Bélbaltavár között szenvedett súlyos balesetet.