Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Tóth Andi talpig sminkben énekelt otthon (videó)

Láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében Tóth Andi, aki hosszú idő után újra szerelmes és párkapcsolatban él.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andiról az utóbbi időben kevesebbet hallhattunk, még akkor is, ha nemrég összejött Marics Petivel. Nem sok közös tartalmakat osztanak meg, inkább megélik a pillanatokat, de azt sem lehet mondani, hogy hírzárlatot rendeltek volna el.

Időről időre elérhetővé tesznek pár közös fotót és videót, aminek a rajongók nagyon tudnak örülni. Ez pedig mindig extra a követők számára, különösen most, hogy két ekkora sztár döntött úgy, hogy megpróbálják együtt. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Egy korábbi posztból már kiderült, hogy Peti kitartó volt, és úgy tűnik, megérte, hiszen mindketten boldogok, vidámak. Andira különösen ráfért egy ilyen időszak, nem kevés nehéz nap, hét és év van mögötte.

Házasodna a gazda: Zsolt gazda dobhatott egy hátast Hajni tökéletes testétől (videó)

Hogy mit hoz az élet közöttük, nem tudjuk, a többség természetesen abban reménykedik, hogy együtt maradnak. Erre minden esély megvan, és hamarosan talán sokkal többet tudhatunk meg a kapcsolatukról.

Andi eddig is szeretett otthon énekelni, most talpig sminkben tette ezt meg, talán egy koncert vagy fotózás előtt. Továbbra is nagyon elfoglalt, bár ez más, mint tavaly, amikor a Dancing with the Stars második évadára tréningezett. A róla készült legújabb éneklős videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrén sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.

Árokba rohant egy motoros Zala vármegyében, mentőhelikoptert is küldtek érte

Mentőhelikoptert is küldtek azért a motorosért, aki Zalabér és Bélbaltavár között szenvedett súlyos balesetet.