Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,247 $

Nyerő Páros: kiderült, hogyan becézik egymást Hódi Pameláék

Egyre több mindenről hull le a lepel, Hódi Pamela és férje nagyon közkedveltek lesznek, de hogy meddig maradnak játékban, nem tudni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tavaly felért egy sokkal, amikor Nádai Anikó és szerelme azonnal kiestek a játékból. Nem is igazán tértünk magunkhoz, hiszen az egyik legnagyobb név távozott Anikó személyében, aminek nyilván nem örültek, ahogyan a nézők sem.

Ugyan később kaptak egy lehetőséget a visszatérésre, nem tudtak vele élni, de így is jó kalandnak élték meg azt a pár napot a villában, valamint azon kívül. Egy évvel később a Nyerő Páros stábja ismét forgatni kezdett, ám már más sztárokkal. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Azóta kiderült, hogy kik szerepelnek az új szériában, többek között Hódi Pamela és Tóth Bence is lehetőséget kap a mezőnyben. Rendkívül sokan kíváncsiak a duójukra, mivel kevesebbet szerepelnek a médiában, mint más hírességek.

Berki Mazsinak becsípődött a dereka

Igazi álomnőként és álomférfiként tekintenek a másikra, nagyon jól működnek együtt. Boldogok, kiegyensúlyozottak, és természetesen nem kérdés számukra, hogy együtt szeretnének megöregedni, miközben közös gyermekük is van.

Lapozó: 1 2

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

47 év után fogták el egy kettősgyilkosság gyanúsítottját

Letartóztattak egy 65 éves férfit Rómában, akit két nő 1977-es melbourne-i meggyilkolásával gyanúsítanak.