Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Ezért kellett visszautasítania az ajándék Lamborghinit az Országos Mentőszolgálatnak

Ajándék Lambónak ne nézd a fenntartását?

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Nem mindennapi felajánlás futott be az Országos Mentőszolgálathoz, melyben egy kereskedő egy Lamborghinit ajánlott fel egy évre, méghozzá azért, mert azzal villámgyorsan odaérhetnének a balesetekhez.

Bár jó szívvel fogadták az ötletet, kénytelenek voltak visszautasítani azt, lévén a fenntartása nem éppen mindennapi az olasz autócsodának, sőt, a szervizelése sem olyan egyszerű dolog. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egy használtautó kereskedés azzal az ötlettel állt elő a múlt héten, hogy egy hónapok óta eladhatatlan Lamborghinit a mentőknek ajánlanak fel egy év használatra, mert elképzelésük szerint így jóval gyorsabban odaérhetnek majd az autópályán történ balesetekhez is.

„A jó szándék ellenére azonban az Országos Mentőszolgálat kénytelen volt visszautasítani a nemes gesztust, ugyanis a jármű nem csupán mentésre, de napi használatra is alkalmatlan az életmentők számára, ráadásul a fenntartási költsége is sokszorosa lenne egy mentőautóénak.”

„A kereskedők ugyan picit sajnálták, hogy elesnek a reklámtól, végül elfogadták a mentők érveit. Azért köszönjük a felajánlást” írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.