Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Őrjítően szexin mutat ebben a ruhában Demcsák Zsuzsa (videó)

A Money or Love műsorvezetője könnyedén felvehetné a versenyt a fiatalabb generációval, rendkívül csinos, vonzó és szexi.

...svg content...Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsát az utóbbi időben sokat láthatjuk mosolyogni, nagyon ráérzett a közösségi média világára. Már több mint 44 ezer követője van az Instagramon, és miután igencsak aktív, lesz ez sokkal több is.

Érdekes lett volna látni, hogyan alakulnak ezek a számok, ha Zsuzsa a platform alakulásának hajnalán válik igazán aktívvá, és nem később. Mindenesetre így sem panaszkodhat, rengeteg dicséretet kap, aminek minden nő örülne. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

Tegyük hozzá, meg is érdemli ezeket a dicséreteket, mert rendkívül csinos, vonzó, szexi és tüzes, különösen azokban a ruhákban, amiket a Money or Love forgatásának ideje alatt visel. Bikiniben is láthattuk, hogy milyen hamar képes felhívni magára a figyelmet, és semmi túlzás nincs abban, ha azt írjuk, csúcsformában van.

Mindez nem véletlen, sokat edz, egészségesen táplálkozik, így joggal mondhatnánk, hogy élete formájában van. Megkockáztatjuk, hogy ez így van, le a kalappal előtte, és csak úgy szórja magából az igényes tartalmakat.

Lapozó: 1 2

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.