Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Mindössze egy hónap leforgása alatt 61 pincehelyiséget tört fel egy férfi, kattant a bilincs

Igen dolgos volt az a 38 éves férfi, aki egyetlen hónap alatt 61 pincehelyiséget tört fel és fosztott ki, ellopva mindent, ami mozdítható.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kahar Erbol
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint egyetlen hónap alatt összesen 61 pincehelyiséget tört fel valaki a főváros XIII. és IV. kerületében.

Az elkövető 2022. július 28. és augusztus 29. között társasházak alagsori tárolóhelyiségeibe jutott be, és vitt mindent, amit mozdítani tudott; italokat, műszaki cikkeket, szerszámokat, fűnyírót, kerékpárt – összesen mintegy kétmillió forint értékben. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A feltételezett elkövetőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága azonosította, körözést adtak ki ellene, és augusztus 30-án elfogták.

A 38 éves V. Rajmundot az angyalföldi nyomozók negyvenhat-, míg az újpesti rendőrök tizenöt-rendbeli lopással gyanúsítják. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.