Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,212 $

Házasodna a gazda: nyakra csúszott az egyik puszi, két lánynak mennie kellett (videó)

Péter gazda két nőtől is elköszönt a hétfői adás ideje alatt, ők már biztosan nem esélyesek arra, hogy elhódítsák a szívét.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Péter gazdának sincs egyszerű dolga, mert sokan szeretnének vele megismerkedni, ugyanakkor a verseny része, hogy időről időre valakinek el kell búcsúznia a küzdelmektől. Ez most ismét megtörtént, Péter két nőtől is elköszönt, ami soha nem könnyű.

Klaudia például versenyben maradt, aki nagyon boldogan fogadta mindezt, és elmondása szerint repdesett az örömtől, véletlenül nyakon is puszilta a gazdát. „Nagyon jó érzés volt, finom a bőre.” – mondta mosolyogva és boldogan a lány. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Andi ugyancsak maradhatott, bár elárulta, voltak benne bizonyos kételyek ezt illetően, és ez a döntés segített neki abban, hogy jobban megnyíljon. Ugyanakkor nem mindenki volt ilyen szerencsés, és Péter még az utolsó pillanatban is változtatott a döntésén.

Házasodna a gazda: ilyen csajozási trükköt még életünkben nem láttunk, de működött (videó)

„Nem vagyok egy elérzékenyülős típus, mégis nehéz volt visszatartanom a könnyeimet.” – mesélte a döntését követően Péter. Pozitív gondolatokat fogalmazott meg Péter azon lányok kapcsán is, akiknek végül véget ért a kaland.

Lapozó: 1 2

A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény a BME gólyatáborában

A Készenléti Rendőrség vizsgálata szerint nem valósult meg kényszerítés vagy más bűncselekmény a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Karának bodajki gólyatáborában.

Újabb földrengés rázta meg Tajvant

Szombaton 5,3-as erősségű földrengés sújtotta Tajvan keleti partvidékét, fokozva a lakosság aggodalmait a térség szeizmikus aktivitása miatt.

Tarolt a Chelsea szombat délután, már a második helyen állnak

A Chelsea nagyon magabiztosan nyerte meg a londoni derbit a West Ham United ellen, ami egy rendkívül fontos 3 pont volt a csapat számára.