Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Házasodna a gazda: ilyen csajozási trükköt még életünkben nem láttunk, de működött (videó)

Zsolt gazda igyekszik minél jobban megismerni a lányokat, és most egy másik versenyzőhöz került közel, fizikailag biztosan, mert egy csók is elcsattant.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsolt gazdának hamarosan döntést kell hoznia, nincs egyszerű dolga, de már kevés lány van versenyben a szívéért. Emiatt a helyzet is bonyolódik, mivel minél tovább tart bent valakit, annál közelebb kerül hozzá.

Bibivel volt egy külön beszélgetése az este folyamán, aki megjegyezte, mindjárt elsírja magát, annyira sajnálja Zsoltot, mert azt mondta neki, nemigazán igazi a szíve, mert az érzések, amik benne vannak, azt egy gép üzemelteti. „Egy segédgép. Mi szólsz ehhez?” Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Zsolt frappánsan hozzátette, ahhoz hogy minden rendben maradjon, olyan szép és különleges lányok társaságára van szüksége, mint Bibi. „Levert a víz, teljesen.” – ijedt meg Bibi, aki azt mondta, valóban félt.

Házasodna a gazda: totálisan lesokkolták Nádai Anikót, erre nem számított (videó)

A gazda megkérte Bibit, fogja meg a szívét és megkérdezte tőle, érzi-e a bizsergést, a szív dobogását. „Sírni fogok! Érzem, azzal nincs gond, hogy nem érzem.” Zsolt elmondása szerint ilyen csajozási trükkel ezelőtt nem próbálkozott, amire Bibi vevő volt, és majdnem elsírta magát.

Lapozó: 1 2

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.