Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Közleményt adott ki a rendőrség Szabó Bálint szegedi képviselő vért köpős nyilatkozata után

A rendőrség nem sokkal ezelőtt hivatalos közleményt adott ki Szabó Bálint, médiában megjelent nyilatkozata után.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség hivatalos közleményében foglaltak szerint Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő 2022. szeptember 11-én a médiában nyilatkozott arról, hogy a megelőző napon, Kötcsén, egy közlekedési szabálysértést követett el, melyet követően a rendőrök előállították őt a Siófoki Rendőrkapitányságra. Nyilatkozata szerint a rendőrség zárkájában közte és öt rendőr között atrocitás történt, melyet követően vért köpött, mentőt kellett hozná hívni és kórházba szállították.

A valóság ezzel szemben az, hogy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az eljárás során mindvégig a hatályos jogszabályok szerint, emberségesen, az érintett egészségügyi panaszára azonnal reagálva jártak el – írja a police.hu. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A rendőrök Szabó Bálintot 2022. szeptember 10-én délután, Kötcséről egy közlekedési szabálysértés továbbfolytatása miatt állították elő, mely során, a Siófoki Rendőrkapitányságon a felügyeletét ellátó két rendőrnek jelezte, hogy korábbról fennálló krónikus betegségekkel küzd, augusztus 20. óta nem evett, valamint véres a köpete, ezért orvosi ellátást kért – tették egyértelművé a megjelent közleményben.

Kollégáink ekkor mentőt hívtak számára, akik kórházba szállították, ahonnan szabadon távozhatott. Szabó a rendőri intézkedés során egyetlen alkalommal sem jelezte, hogy sérülése keletkezett, valamint az általa üzemeltetett közösségi oldalra feltöltött egészségügyi dokumentáció sem tartalmaz erre vonatkozó adatot. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatban a szabálysértési eljárás lezárásáig bővebb tájékoztatást nem ad.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.