Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Rácz Jenő felesége elmondta, mit érez a császármetszés után

Gyuricza Dóri úgy érzi, mintha mindig is ott lett volna a heg rajta, de nincs vele különösebb baja.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő felesége végül császármetszéssel hozta világra első gyermekét, a kis Kamillát. A mai napig sokat vitáznak a kismamák arról, menyire helyes vagy sem császármetszéssel szülni, de ne feledkezzünk meg arról, hogy nem egy esetben mindez elkerülhetetlen.

A fájdalomfaktor is súlyos tényező, nem lehet elmenni amellett, hogy a szülés kegyetlen fájdalmas tud lenni. A férfiak ezt soha nem fogják megérteni, a nők pedig nehezen tudják körbeírni, hogy milyen fájdalom is ez. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Nem minden szülés ugyanolyan fájdalmas, ez a vajúdási időtől is függ, és még sok minden mástól is. Dóri a császármetszéséről is beszél, ha kérdezik, számára ez nem okoz gondot, és egy ezzel kapcsolatos kérdésre ugyancsak válaszolt.

Kőkeményen Gáspár Lacinak az X-Faktorban: „Gondolkozzál már el azon, hogy ki vagy te!” (videóval)

„Szia Dóri! A császáros heged mennyi idő után gyógyult meg?” – hangzott a kérdés Dóri Instagrma oldalán. „Nagyon szépen összevarrtak, a sebem nem is gyulladt be, semmi baj nem volt vele.” – jegyezte meg válasza részeként.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.