Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Elfogytak a szavak Radics Gigi láttán

Radics Gigi olyannyira formába hozta magát, hogy a nagy kritikusai messziről elkerülik az oldalát, legalábbis nem szólnak hozzá a tartalmaihoz.

...svg content...Fotó: Instagram/Radics Gigi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sok ember elköveti azt a hibát, hogy mások felett ítélkezik és olyan sértéseket fogalmaz meg, amik minden határon túlmennek. Jelenleg például, ami Tóth Gabi ellen zajlik, az maximálisan ebbe a kategóriába sorolható.

Nem kétséges, Gabi megosztó személyiség, amivel ő is tisztában van, elismeri, de az, amikor a halálát és gyermeke halálát kívánják, az egyenesen visszataszító. Szintén visszataszító tud lenni, amikor egy nővel szemben írnak olyan súlyos bántásokat, amik a formájukra vonatkoznak. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Radics Gigi több ilyen hozzászólásba is belefutott, melyeket pontosan neki címeztek, és nem éppen kedves hangulatú körítéssel tették közzé azokat. Azóta eltelt néhány hónap, és Gigi az egyik legformásabb sztárnak mondhatja magát.

Demcsák Zsuzsa mellerős fürdőruhája az év egyik legszexibb megjelenése (videóval)

Zseniális munkát végzett, talán a sok bántás is erőt adott neki, mert ilyenkor célszerű felhasználni ezeket a szavakat. Ha ebből erőt merítünk, még erősebbek leszünk, addig a negatív emberek nem változnak.

Lapozó: 1 2

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.