Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,70 Ft
Bitcoin
64,043 $

Hajmeresztő kamionos jelenet egy száguldó vonat előtt Vecsésről (videó)

Nem sok hiányzott a tragikus becsapódáshoz, miközben a kamionos egyértelműen piros jelzésen hajtott át az aluljáróban, és az egyik sorompót is tönkretette.

Fotó: YouTube/BpiAutósok
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A BpiAutósok YouTube csatorna egy újabb egészen meghökkentő felvételt osztott meg, aminek a főszereplője egy kamionos volt. Tömegszerencsétlenség is történhetett volna, láthatjuk a felvételen, hogy milyen tempóval száguldott át a vonat.

Vecsés felől érkezve rendszeresen feltorlódik a balra – Üllői út felé – kanyarodó sáv, ahol a városból kifelé tartó két sávnyi autónak elsőbbséget kell adni. Hozzátennénk, hogy rendkívül balesetveszélyes a kereszteződés. Évente több baleset is történik, amik súlyosak, mivel viszonylag nagy tempóval közlekednek a Ferihegyi reptérre vezető úton a járművezetők – olvasható a videó leírásában. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A kamionos is ebből a sávból érkezett. Az elsőbbségadást STOP tábla kötelezi, valamint a vasúti átjáró piros jelzésének megfelelően kiegészítő lámpa jelzi az arra haladóknak, hogy a vasúti átjárón történő átkelés lehetséges lesz-e.

Kiderült, hogy a kamion sofőrje ugyan megállt, csak annyira, hogy félrehúzza a letört félsorompót. A csatorna és a lap olvasója jelezte a helyszínen a sofőrnek, hogy jelentse be az esetet.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.