Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,948 $

Vadító pózban és szettben köszönt be Tolvai Reni

Nem sokkal azután, hogy Tolvai Reni hazatért, máris színpadra lépett, és nem is akármilyen szettet választott a nagy napra.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni imádja a nyarat, amit maximálisan megértünk, hiszen ilyenkor sokkal pozitívabbak az emberek, többet mosolyognak, nem olyan savanyúak. Sajnos még így is sokszor látjuk azt, hogy az emberek mindenért szenvednek, mintha csak imádnák ezt az állapotot.

Ha egy kicsivel pozitívabban fognánk fel a dolgokat, máris minden könnyebb és egyszerűbb lenne. Helyette sajnos inkább a negatívumokra koncentrálunk, ami nem helyes, és ez igencsak sokba tud kerülni. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Reni igyekszik pozitív lenni, a posztjaival hamar elfeledteti az emberrel a gondokat, legalábbis pár pillanat erejéig. Az énekesnő sem hagyta ki a lehetőséget idén a nyaralásra, több helyen is járt, legutóbb is egy csodálatos helyszínen napoztatta meg formás testét.

Benedek Réka fenékformájától percekig megszólalni sem tudsz

Kaptunk is pár fotót, amik igazán forróra sikeredtek, de ezzel nem ért véget a történet, mivel Reni hazatért, és sokat nem várt a munkával. Szinte azonnal színpadra állt, és tette ezt egy olyan szexi szettben, amivel megint csak ott van a legjobbak között.

Lapozó: 1 2

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.