Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Tóth Gabi anno azt füllentette, hogy Michael Jacksonnal találkozott Tapolcán

Tóth Gabi egy nagyon humoros történetet mesélt el a Sztárban Sztár leszek! forgatásán, aminek ideje alatt is fény derült, hogy anno gyakorlatilag sírt a televízió előtt, amikor meglátta Michael Jakcsont.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mindenkinek vannak régi bálványai, akik közül sokan már nincsenek életben. Megannyi világsztárt ismerünk, akik túl hamar hagyták el a Földet, többek között Bruce Lee-vel és Michael Jakcsonnal, akik a mai napig meghatározóak az emberek számára.

Pápai Joci a beszélgetés ideje alatt azt mondta, eltűnődött azon, hogy kiért rajong gyerekkora óta. „Bruce Lee, tesó!” – szólt közbe Majka. „Igen.” – ismerte el Joci, aki nagyon kedveli a legendás harcművész és színész karakterét, bár már évtizedek óta nem lehet közöttünk. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Köllő Babett ennek kapcsán azt mondta, olyan jó, ha az ember tud valakiért rajongani. „Az olyan jó!” – Tóth Gabi ugyancsak reagált erre, és elárulta, két szerelme volt, például Michael Jackson unokatestvéreiért is oda volt.

„Három fiú volt, imádtam őket!” – mesélte Gabi, aki szerint nagyon jól énekeltek és úgy néztek ki, mint Michael, csak kicsiben. Joci nem is tudta, hogy Gabi szerette Jacko-t, pedig az énekesnő anno még sírt is a televízió előtt miatta.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.