Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,60 Ft
Euró
389,29 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,295 $

Újabb dráma a Házasodna a gazdában: az életét adná egy ilyen nőért, mégis kiszállt a játékból

Olyasvalami történt, amire egyáltalán nem számítottunk, valóban drámai volt a sztori, minden szempontból.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vera és Tamás a közös randijukat követően visszatértek a tanyára, ahol Krisz várta őket. Vera gazda kíváncsi volt, hogy Krisz mit csinált addig, amíg ők külön programon vettek részt, meghitten, kettesben.

Furcsán fogadta Krisz Verát és Tamást, azonnal a tárgyra tért, és azt mondta, csak úgy cikáztak benne a gondolatok. Alig pár másodperc alatt jelezte is Verának, hogy szeretne vele privátban beszélgetni, elég komolynak tűnt az ügy. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Minden Vera arcára volt írva, nemigazán értette, mi történik, míg Tamás félrement, hogy ne zavarja őket. „Vera, azt tudnod kell, hogy én borzasztóan félek a csalódástól.” – kezdte a mondandóját Krisz.

Házasodna a gazda: hatalmas csókcsata az autóban (videó)

„Az a típus vagy, akiért meg tudnék veszni.” – tette egyértelmű Verának Krisz, aki egyenesen rajong érte, már az első randin érezte mindezt. „Minden napot el tudnék képzelni melletted, de nagyon félek a csalódástól, nagyon félek attól, hogy elutasítod ezt az egészet.”

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.