Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,60 Ft
Euró
392,73 Ft
Font
468,41 Ft
Bitcoin
62,949 $

Így fogadták csütörtök este Curtist Budapesten (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy csökkent volna a rapper népszerűsége, mióta kivált Majka zenekarából, hatalmas tömegek előtt lép fel.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Voltak, akik Majka védelmére keltek, és azt mondták, nem jelent nagy gondot Curtis kiválása. Mások pedig Curtis-t támogatták, és azon a véleményen lesznek, hogy még inkább kiteljesedhet a jövőben egyedül.

Nem tudni, hogy mit hoz a jövő, de az biztos, hogy Curtis szólóban is nagyon erős, bármilyen helyet képes feltölteni emberekkel. Ez pedig újabb és újabb bizonyítékot adhat számára abban, hogy mennyire szeretik. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A szeretet fontos, az hajtja előre az embert, és Curtis nagyon szerencsés lehet, mert elmondhatja magáról, hogy több ezren szeretik, imádják, rajonganak érte. Amikor épp az embernek van egy nehéz időszaka, hamar kiléphet a fényre a támogatások miatt.

Tolvai Reni bikinis fotóitól ájuldoznak az emberek (fotók)

Curtis igyekszik meghálálni a bizalmat, és rendre nagy bulikat csinál. Ilyenkor 110%-on pörög, látja maga előtt a boldog arcokat, akik együtt énekelnek vele. Igazi bizonyítéka annak, hogy mindez mennyire jól működik.

Lapozó: 1 2

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.