Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,82 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,57 Ft
Bitcoin
62,978 $

Házasodna a gazda: drámai körülmények között küldtek haza egy lányt (videóval)

Zsolt gazda teljesen fair módon közölte a lánnyal, hogy nem akarja őt hitegetni, így eljött az idő a búcsúra, ami igazán fájdalmas volt a lány számára.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsolt gazdának sincs könnyű dolga, mert időről időre haza kell küldenie valakit, ami néha kellemetlen lehet. Ez főként akkor kellemetlen, amikor a másikban valós érzések vannak, és arra számítanak, hogy maradhatnak.

Láthattunk már erre példát, és igen fájdalmas tud lenni, ha másképpen alakulnak a dolgok. Ugyanakkor ez is a műsor része, nem lehet mit tenni, a végén csak egy olyan hölgy maradhat, aki kvázi „mindent visz”. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Zsolt gazda igyekszik mindig nagyon tapintatos, őszinte és egyenes lenni, legutóbb is ezt tette, ám nem volt könnyű. Nem volt könnyű, mert a lány nagyon szerette volna, ha mindez működik, és közösen folytathatják tovább az életüket.

Tolvai Reni bikinis fotóitól ájuldoznak az emberek (fotók)

Ivett kissé meglepődött, hogy külön szeretne beszélni vele a gazda, aki arra kérte meg a többieket, hogy addig menjenek vissza a lakókocsijukba. Ekkor már sejteni lehetett, hogy Zsolt nem fog jó híreket közölni.

Lapozó: 1 2

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.