Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,24 Ft
Euró
389,02 Ft
Font
454,67 Ft
Bitcoin
57,813 $

Ebben a gyönyörű ruhában volt Schobert Lara szülei esküvőjén

Schobert Lara még mindig nagyon fiatal, de már most borítékolható, ha egy nap férjhez megy, gyönyörű menyasszony lesz,.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara is villámgyorsan felnőtt, noha sokan még mindig élesen emlékezhetnek arra, milyen nagy pillanat volt, amikor bejárta a sajtót megszületésének híre. Réka és Norbi nagyon várta már a napot, ami számukra is új volt, hiszen Lara az első gyermekük.

Első gyermeknek lenni teljesen más, legalábbis a szülők szempontjából biztosan, hiszen ekkor még csak tanulják az alapokat. Később pedig már minden rutinszerű és még természetesebb, de az élet már csak így működik. Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Réka várandósként is bombasztikusan nézett ki, Norbi akkor is rendkívül büszke volt a feleségére, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy ennyire gyorsan visszanyerték a formájukat. Sőt, a fitneszkirálynő még csavart is a tempón egyet.

Házasodna a gazda: így még senki nem nyomult, majd jött a lábszag (videó)

Még izmosabb, még formásabb, még áramvonalasabb, amivel többek között a lányát is motiválhatta. Lara szintén csinos, és egyúttal az egyik legismertebb fiatal Magyarországon, akiért csak úgy omladoznak a pasik.

Lapozó: 1 2