Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,975 $

Kormányinfó: 25%-os gázcsökkentést jelentett be a kormány az állami szerveknél

Nemcsak az állami szerveknél, hanem az állami tulajdonú gazdasági társaságoknál is elrendelik a 25%-os gázcsökkentést.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2022. augusztus 23-án. MTI/Bruzák Noémi
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Gulyás Gergely miniszter elmondta, gazdasági válsághelyzet alakult ki az energiaárak növekedése miatt, ugyanakkor Magyarországot egyelőre nem érinti a gázellátási probléma, szemben más országokkal. Mivel a gázár növekedett a legnagyobb mértékben, ez a terület vált a legfontosabbá.

A kórházak és a szociális bentlakásos intézmények kivételével 25%-os gázcsökkentést rendelnek el az állami szerveknél és az állami tulajdonú gazdasági társaságoknál. Minden miniszternek a saját területén javaslatot kell tennie az ehhez szükséges megvalósításhoz. Soron kívül Pataky Attila Orbán Viktorról: „Valami csodából van faragva, nagyon nagy hazafi”

A következő napokban minden tárca azon dolgozik, hogy milyen intézkedésekkel tudja megvalósítani a 25%-os gázcsökkentést. Emellett a lakosságot arra kérik, ahol az lehetséges, az ésszerűség keretein belül használja a gázt és a villanyt.

Menczer Tamás: „Kit érdekel most Magyar Péter”

Menczer Tamás szerint jelenleg őt biztosan nem érdekli Magyar Péter, mert csak a Békemenetre koncentrált.

Bayer Zsolt szerint Magyar Péter egy nárcisztikus pszichopata

Szerinte az ellenzéki választók frusztráltak, türelmetlenek és idegesek, ugyanis 2006 óta egyetlenegy választáson sem sikerült győzedelmeskedniük, ennek pedig az az egyik következménye, hogy mindenkiben a megváltót látják.