Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,903 $

Csősz Boglárka a budapesti éjszakában is csodálatosan fest a vadító bikinijében

A híres magyar médiaszemélyiség egy újabb nagyon vonzó képet osztott meg magáról, háttérben Budapest látképével.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres magyar médiaszemélyiség egy újabb nagyon vonzó képet osztott meg magáról, háttérben Budapest látképével.

Csősz Boglárka egy ideje már Törökországba tette át a székhelyét a párja miatt, de gyakran látogat Magyarországra. Az utóbbi időben több helyen is megfordult, részben promóció céljából, hogy valami újdonságot mutasson be a követőinek. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Boglárka az RTL televízió vendége volt, ahol az új arcmaszkjukról is beszélt, annak helyes használatáról, a vírus méretéről, és arról, hogy milyen az a szűrő, ami valóban védelmet képes nyújtani a vírusok ellen.

A magyar üzletasszony mindig igyekszik valami hasznosat is adni a követőinek, akik már több mint 71 ezren követik őt a hivatalos Instagram oldalán keresztül. Bogi folyamatosan aktív, és igyekszik érdekességet is bemutatni számunkra

Nemrég is hasonlóan tett, kezében hűsítő itallal a budapesti éjszakában. A vadítóan piros egyrészes bikini pedig csak hab a tortán. Talán eddig ez a legjobb szett, amit láttunk tőle. A haj is tökéletesen lett beállítva, a smink teljesen rendben… Egyszóval minden!

Érdemes elolvasni a részleteket, mert egy remek és nagyon értékes nyereményjátékról van szó, ami bárki számára igazi ajándék lehet. Ezekben a forró és fárasztó napokban különösen nagy hasznát vehetik az emberek.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/nem-semmi-ahogy-britney-spears-mutat-a-bikinijeben/