Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
393,98 Ft
Font
468,91 Ft
Bitcoin
63,682 $

Így köszöntötte fel 17 éves fiát Schobert Norbi

Schobert Norbi nagyon büszke a fiára, aki egy igazi átalakuláson ment keresztül, és egy csepp felesleg sincs rajta.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi hálás lehet az égieknek, hogy láthatja felnőni a gyermekeit, mert erősen benne volt a pakliban, hogy ez nem történik meg. Nem egyszer kellett visszatérnie a halálból, ám eddig mindig kegyesek voltak vele az istenek.

A fitneszguru, az Update megálmodója természetesen rendkívül hálás ezért, és reméli, hogy a nem túl távoli jövőben nyugdíjba mehet. Mindhárom gyermekében megvan a potenciál ahhoz, hogy a cégnek dolgozzanak, akár vezetőként. Soron kívül Mesés napsütés vár ránk a hétvégén, csak pár felhő boríthatja az eget

Norbi és Réka, akik nemrég ismét összeházasodtak, ezzel nagyon jó kezekbe adnák a vállalatot, ami mondhatni Norbi negyedik gyermeke. Nincs ebben semmi túlzás, részben az életet tette fel rá, hogy a cégen keresztül sokaknak segítsen.

Berki édesanyja szerint Mazsi talán addig szerette Krisztiánt, amíg utazgathatott vele

Ma azonban eljött a nagy nap, amikor 17 éves lett az idősebbik fia, így már csak egy esztendőre van attól, hogy Larához hasonlóan nagykorúvá váljon. Norbi sem feledkezett meg az eseményről, és még tisztán emlékezhet arra, milyen érzés volt számára a kezében tartani a fiát.

Lapozó: 1 2

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.