Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,80 Ft
Euró
386,68 Ft
Font
450,83 Ft
Bitcoin
65,326 $

2023 márciusáig meghosszabbítja a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet

Magyarország kormánya bejelentette, hogy jövő év márciusáig meghosszabbítja a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet.

...svg content...Fotó: Európába igyekvő, újonnan érkező illegális bevándorlók a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canaria szigetén fekvő Mogan kikötőjében 2021. december 16-án. A 69 migráns csónakon érkezett, egy másik 35 fős csoportot egy mentőhajó vette a fedélzetére és Arguineguínbe szállította. MTI/EPA/EFE/Ángel Medina G.
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország Kormánya fontos bejelentést tett kedd este, melynek kapcsán megerősítették, 2023 márciusáig meghosszabbítják a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. Ez egy újabb fontos lépés, amit részleteztek is a pontok segítségével a közösségi médiában.

Ennek értelmében a kormány fenntartja a határkerítést, ami már korábban is téma volt. Miután rengeteg, minden eddiginél több illegális bevándorló próbálkozik bejutni az országba, és már az embercsempészek is tömeges módon dolgoznak az ügyön, a kerítés témája nem képezhet kérdést.

Emellett egyre erőszakosabbak és veszélyesebbek a bevándorlók, illetve az embercsempészek. A kormány hozzátette, az intézkedés meghosszabbításának jegyében biztosítják a határvédelmet, amit immáron a határvadászegységek is segíteni fognak.

A harmadik pontban pedig kiemelték, elutasítjuk az illegális bevándorlók betelepítését. Ez azt jelenti, hogy az illegális bevándorlók biztosan nem telepedhetnek le, ugyanakkor az ukrajnai menekültek továbbra is minden szükséges segítséget megkapnak.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.