Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,26 Ft
Euró
385,96 Ft
Font
449,43 Ft
Bitcoin
63,684 $

Határrendészek segítségével élesztettek újra egy ukrán férfit a záhonyi átkelőnél

Stabil állapotban szállították kórházba a kijevi férfit.

...svg content...Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Drámai jelenetek zajlottak tegnap a magyar-ukrán határon, miután egy idős férfi  rosszul lett és megállt a szíve a határátlépés során. A határrendészek gyors reakciójának és a perceken belül kiérkező mentőknek köszönhetően sikeresen újraélesztették a szerencsétlenül járt ukrán állampolgárt.

„Tegnap egy 60 év körüli ukrán férfi esett össze hirtelen a Záhonyi határátkelőn, akinek határrendészek siettek azonnal a segítségére. Értesítették a mentőket, majd a mentésirányító telefonos instrukciói alapján megvizsgálták a férfit, aki nem lélegzett.” Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

„A hős fegyveresek pontosan tudták, mi a teendő és rögtön megkezdték az újraélesztést. Egymást váltva küzdöttek a beteg életéért, amit a perceken belül helyszínre érkező mentők emelt szinten folytattak.”

„Az életmentés még sokáig zajlott az útlevél ellenőrzésnél de az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és bajtársaink stabil állapotban szállíthatták kórházba a kijevi férfit. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Több lövés is érhette Robert Ficót, közleményt adott ki a szlovák köztársasági elnök

Egyelőre nem tudni, milyen állapotban van a támadást követően a szlovák miniszterelnök.