Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,21 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
469,66 Ft
Bitcoin
63,491 $

Így kaptak Nádai Anikóék másfél órát

Amikor valaki édesanya és édesapa, ráadásul kétszeresen, másfél óra olyan ajándék, amiből nem adatik sok.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A gyereknevelés egy olyan küldetés, ami az életünk végéig tart, és állandó 100%-os figyelmet igényel, legalábbis, amíg a gyermekeink fel nem nőnek. Ha már kirepültek a fészekből vagy elég naggyá váltak, sokkal egyszerűbbé válik az élet.

Általában amíg a gyermek be nem tölti a 17-18. életévét, minden messze nehezebb, de ez nagyban függ attól is, hogyan neveltük a gyermekünket, milyen a családi háttér, és így tovább. Sok minden játszik szerepet abban, hogy mindez mennyire nehéz vagy sem. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Az első időszak megkérdőjelezhetetlenül a legnehezebb, és az ember hirtelen arra lesz figyelmes, hogy pár szabad perc is akkora boldogságot tud okozni, mint korábban semmi más. Ebben semmilyen túlzás nincs, ez valóban így működik, pláne két-három gyermekkel.

Látványos fotók Rubint Réka és Schobert Norbi újabb esküvőjéről

Nádai Anikó is tudja, hogy mit jelent mindez, akinek nemrég született meg a második gyermeke, szintén kisfiú. Újra nagyon fáradt, de ott van a segítség mellette, a párja is mindent megtesz, amit csak lehet, és a közös programok sem maradhatnak el.

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.