Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,94 Ft
Euró
394,05 Ft
Font
469,96 Ft
Bitcoin
63,621 $

Házasodna a gazda: Klaudia attól tartott, hogy összeesik (videó)

Nem volt túl jó állapotban Klaudia, akinek rögtön a segítségére sietett Péter gazda, bár kissé kételkedett abban, hogy mindez valós.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Többek között Péter gazda is bekerült a Házasodna a gazda legújabb évadába, ami mindig jó lehetőséget jelent. Nem sokan mondhatják el magukról azt, hogy egyszerre többen is küzdenek értük, márpedig itt erről van szó.

Klaudia is a mezőny tagja, akin látszott, hogy valami nem stimmel. Gyorsan félre is vonult, elsápadt, és félő volt, hogy történik vele valami, és attól tartott, hogy elveszíti az eszméletét, de szerencsére ez nem történt meg. Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mikor akaszthatja szögre a gumicsizmáját

Pontosan nem tudni, hogy mi zajlott le benne, de annyit elárult, hogy nemrég történt vele egy hasonló eset. Nyilvánvalóan most mindenképpen el akarta kerülni az ájulást, és inkább leült, majd odalépett hozzá Péter.

Eszméletlenül formás a Dancing with the Stars sztárja

Péter gazda rögtön cselekedett, hideg vizet és szőlőcukrot vitt neki, ami után egyre jobban lett. Még a könnyei is kicsordultak Klaudiának, de nem a meghatottságtól, hanem egyszerűen nem volt jól, hányinger is gyötörte.

Lapozó: 1 2

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.