Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

Többször is megsimogatta Majkát a kamu Britney Spears, szinte menekült tőle (videó)

Szegény Majka nagyon kényelmetlenül érezte magát abban a bizonyos helyzetben, amikor a Sztárban Sztár leszek! versenyzője produkció közben kiment hozzá.

...svg content...Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezúttal is voltak páran, akikben túl sok volt az önbizalom, nem igazán voltak tisztában azzal, hogy amit nyújtanak, az rettentő kevés a továbbjutáshoz. Cserébe azonban néhányan nagy show-t csináltak, míg a mesterek és a nézők jól szórakoztak.

Volt, aki szerelmet vallott Köllő Babettnak, és ez csak a jéghegy csúcsa, sok minden fog még történni a következő hetekben. Egyelőre csak a válogatóknál tartunk, később jönnek az élő adások, amikor igazán komollyá válik a dolog. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Majka sem panaszkodhatott, sok különleges tehetséget látott, néha szinte már sírt a nevetéstől, máskor pedig inkább érezte magát kellemetlenül. Ez most pontosan egy ilyen produkció volt, amit látnotok kell, azóta többször is megnéztük.

Tóth Gabi hazaküldte

Britney Spears-t nem könnyű utánozni, akkor pláne, ha az embernek nincs hangja és a mozgása sem hasonlít rá. A versenyző mégis úgy gondolta, hogy nekivág a nagy produkciónak és kihozza magából a maximumot.

Lapozó: 1 2

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.