Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,97 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
468,71 Ft
Bitcoin
63,030 $

Sarka Kata az év egyik legcsinosabb összeállításában jelent meg Londonban

Eddig is tudtuk, hogy Sarka Kata nagyon sokat képes kihozni egy-egy szettből, de ezzel ismét bizonyította, hogy modellként is megállná a helyét.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Sarka Kata nemrég újra repülőre ült, de ezúttal nem ment messzire. Ez persze relatív, hiszen az Egyesült Királyság sincs túl közel, ugyanakkor az államokhoz képest nyilván megint mások a különbségek.

Kata pár héttel ezelőtt a kislányával tartott egy anya-lánya hétvégét New Yorkban, az USA egyik leghíresebb városában. Sőt, talán a leghíresebb városának is mondhatjuk, ahol mindig zajlik az élet, a nap 24 órájában. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

London szintén egy rendkívül népszerű helyszín, de más a hangulata, merőben mást is mutat. New York és London között jelentősek a különbségek, egészen eltérő az a világ, amit például a brit cityben kapunk.

Dancing with the Stars: 11 métert zuhant a sztár, csoda, hogy életben van

Kata a barátnőivel közösen több helyszínen is járt, és mint mindig, most is nagyon csinosak voltak. Kata egy olyan szettet választott, ami igazán kiemeli a szépségét, és közben megvillan a kockás hasa, ami háromgyermekes édesanyaként pláne dicséretes.

Lapozó: 1 2