Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,19 Ft
Font
453,37 Ft
Bitcoin
61,616 $

Tóth Gabi hazaküldte

Tóth Gabi is csak egy nemet tudott mondani a produkcióra, ugyanakkor jól szórakozott, és szerintük a babazsúrokon imádnák az ötletet.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi is elvállalta a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadát, ami már most nagyon szórakoztató, miközben ezzel párhuzamosan az új X-Faktor is kezdetét vette, így pláne van mit nézniük az embereknek.

Szombaton az X-Faktor robbant be, majd egy nappal később a TV2 tehetségkutatója a megszokott négyessel. Nem volt okunk a panaszra, sok érdekes produkciót láthattunk, köztük igazán humorosokat is. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Néhol kínos volt nézni egyes próbálkozásokat, ám többségében rendben voltak az előadások, azok is, amik nem értek továbbjutást. Egyre kreatívabbak a versenyzők, és azt kell mondjuk, még üzleti potenciál is van bennük.

Dancing with the Stars: 11 métert zuhant a sztár, csoda, hogy életben van

Bea például lufinak öltözött, és úgy adta elő a show-t, ami már vizuálisan is ütős volt. Mindenki meghökkenve figyelte, hogy mi lesz ebből, addig Pápai Joci sajnálta a versenyzőt, amiért az nagyot küzdött a lufikkal.

Lapozó: 1 2