Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,02 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
449,28 Ft
Bitcoin
64,595 $

Csak egy törölköző takarja Metzker Viki dús kebleit

Magyarország egyik legjobb lemezlovasa ismét útra kelt a szerelmével, pontosabban mondva, a férjével, akivel rendkívül boldog.

...svg content...Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindig jó látni azt, amikor egy nő a helyére kerül az életében, a lelkében, a magánéletében és a karrierjében. Metzker Viki mindezt elmondhatja magáról, ami hatalmas kincs, hiszen nagyon nehéz összehozni ezt a kombinációt.

Ráadásul a hobbija a munkája, imád bulikat csinálni, és az egyik legjobb benne. Nyugodt szívvel bíznánk rá egy nemzetközi eseményt, és reméljük, hogy egyre több hasonló lehetőséget kaphat a jövőben. Soron kívül Információk jelentek meg Robert Fico merénylőjéről

Sok ezer ember szereti azt, amit csinál, még belegondolni is mámorító lehet, hogy ilyen sokan rajonganak az emberért. Mindezt nem lehet megszokni, és azok, akik mégis, valószínűleg elszálltak.

Parádés teste és vonalai vannak az Exatlon Hungary sztárjának

Viki távolról sem szállt el, folyamatosan csak növeli a tétet, és nagyon szenzitív módon figyel oda a közönségére. Tudja, hogy ez a kulcs ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, máskülönben nem működne a hangulat.

Lapozó: 1 2

Már most tudni, körülbelül milyen büntetésre számíthat Robert Fico merénylője

Miközben Robert Fico élet-halál között lebeg a merénylet miatt, már tudni, milyen büntetésre számíthat a merénylője.