Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

Schobert Norbi sosem hagyná el Rékát: „Nem aláznám meg ország-világ előtt se őt, se a gyermekeimet”

Schobert Norbi kitart a felesége, Rubint Réka mellett, számára ő az igazi, benne látja azt a nőt, aki mellett egy nap meg szeretne öregedni.

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Réka és Norbi évtizedek óta egy párt alkotnak, noha eleinte sokan érdekházasságnak nevezték a kapcsolatuknak, egy jól működő reklámnak. Az idő múlásával rácáfoltak erre, a jelenlegi helyzet is bizonyítja azt, hogy őket egymásnak teremtette a sors.

Nem egyszer fogalmaztak úgy, hogy nem tudnának a másik nélkül élni, és Norbi a mai napig napi szinten igyekszik meglepni valamivel a feleségét, aki az egyik legfittebb nőnek mondhatja magát Magyarországon. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Norbi abban is biztos, hogy egy nap kockahassal megy majd el a felesége. „Nekem lehet, nem lesz, de az biztos, hogy mindig figyelni fogok magamra, nem leszek 100 kilós nagypapa. 65 kilós öreg Norbit látok, az úgy a reális. Réka meg szerintem majd akkor is tizenéveket tagadhat le.” – mondta a Story-nak adott interjújában.

Dráma az X-Faktor forgatásán, Herceg Erika kiviharzott a stúdióból (videóval)

Ennek kapcsán Ulicska Viktória megkérdezte Norbit: „Ezek szerint biztos benne, hogy önöket sosem érheti el a szakítóhullám?” A fitneszgurunak ebben a kérdésben is határozott véleménye van, arra számít, hogy egy nap egymás mellett halnak meg.

Lapozó: 1 2