Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,96 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
468,92 Ft
Bitcoin
63,466 $

Schobert Norbi elmondta, mikor tervezne nyugdíjba vonulni

Schobert Norbi érdeklődve figyeli gyermekeit, látja bennük a potenciált ahhoz, hogy átvegyék az üzletet, akár éveken belül.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi nagyon régóta van jelen a médiában, a bulvármédiában, az emberek életében. Sokakat lefogyasztott, életeket mentett meg, és közben nem egyszer tért vissza a halálból, máskülönben fiatalon távozott volna az élők sorából.

Norbi igyekszik kihozni a maximumot az életéből, a karrierjéből, ám már sokkal óvatosabb, mint korábban. A tavaly nyáron történtek is súlyos figyelmeztetések lehettek odafentről, hogy változtatnia kellene. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Rengeteg stresszel jár a munkája, és már elgondolkozott azon, milyen lenne, ha nyugdíjba vonulna. Az a fajta nyugalom, ami mindezt megadná, gyógyító hatással bírna, és összességében szüksége is lenne rá.

X-Faktor: így intették csendre Gáspár Lacit a hatalmas közönség előtt (videó)

„Gondolkozott már azon, hogy egyszer majd ki veszi át öntől az irányítást?” – tette fel a kérdést a Story újságírója, Ulicska Viktória. „Hogyne. És remélem, valamelyik fiam lesz.” – válaszolt Norbi az interjújában.

Lapozó: 1 2

Donald Trump kijelentette, ha nem ő nyeri az elnökválasztást, az részben a zsidók hibája lesz

Újabb furcsa megszólalás érkezett volt amerikai elnöktől.