Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,118 $

Demi Moore SUP-on pózolva mutatta meg tökéletes bikiniformáját

Magyarországon már nincs strandidő, egyik pillanatról a másikra állt tovább a nyár, ami részben szomorú, de a világsztárok mindig fel tudnak dobni bennünket.

London, 2021. november 30. Demi Moore amerikai színésznõ a Brit Divatdíjak átadási ünnepségén Londonban 2021. november 29-én. MTI/EPA/Vickie Flores
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mi, akik Európában élnek, hozzászokhattunk a különböző évszakokhoz, amik ugyan már kevésbé változatosak és látványosak, van bennük valami különleges. A hó gyakorlatilag megszűnt létezni, legalábbis abban a formában biztosan, amihez hozzászokhattunk.

A világsztárok közül sokan szándékosan választják a meleg helyeket, ahol általában remek az időjárás. Ennek vannak előnyei és hátrányai is, de azzal mindenki egyet tud érteni, hogy kellemes dolog napfényre kelni. Soron kívül Lenyűgöző felvételeken a péntek esti égi tünemény, ami a Balatonnál is látszott

A hírességek is előszeretettel posztolgatnak olyan helyszínekről, amik maga az álom. Ismerünk pár ilyen helyet, és mióta a közösségi média ennyire elterjedt, még több információt kaphatunk egyes szigetekről.

Cristiano Ronaldo élete szerelme istennőként mutat a Velencei Filmfesztiválon

Demi Moore sem veti meg ezeket a helyszíneket, amikből bőven találni, csak arra várnak, hogy felfedezzék őket. A kortalan színésznő ráadásul olyan formában van, hogy még jobban mutat tőle egy ilyen sziget.

Lapozó: 1 2