Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Vasvári Vivien rendkívül stílusosan jelent meg a kislányával

Újra egyre több közös tartalmat látni Vasvári Vivien oldalán a gyermekeivel, akik imádják az édesanyjukat, és sok időt töltenek együtt.

...svg content...Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Furcsa belegondolni, hogy milyen régóta van a köztudatban Vivien, még mindig csak a 30-as évei elején jár. Ez is csak azt bizonyítja, hogy igen fiatalon vált sztárrá, és neki nagyon is jól áll ez a világ és szerep.

Ez nem mindenkiről mondható el, addig Viviennél egy pillanatra sem érezni a megjátszást, ráadásul rendkívül csinosan öltözik. Az egyik legcsinosabban öltözködő sztárról van szó, akin szinte soha nem látni ugyanazt a szettet. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ügyesen ötvözi az eleganciát a kényelemmel, máskor pedig a sportossággal. Mivel tökéletes a teste, nagyon sok mindenből meríthet, és megannyi olyan ruhát találni, amiket mintha csak neki tervezték volna.

X-Faktor: egy újabb abszurd produkció, amit ByeAlex mentett meg (videó)

Ugyanakkor a gyerekeinél nincs fontosabb számára, akik az élete értelmét adják, és ez mindig így lesz. Őszintén szeretett volna édesanya lenni, imádja ezt az életet, és mindig valami különlegeset kap a gyermekeitől.

Lapozó: 1 2