Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,567 $

Teaszeánsz: Béres Anett felkereste a megmentőjét

Két hónappal a súlyos eset után Béres Anett visszatért Siklósra, hogy személyesen mondhasson köszönetet a megmentőjének.

Fotó: Instagram/Béres Anett
Style

Takács Petra

Szerkesztő

VV Anett kálváriáját már mindenki ismerheti, kisebb csoda, hogy életben maradt, nemcsak a súlyos sérülései, hanem a kihűlés miatt is. Ha 24 órán túl marad egyedül, valószínűleg a hidegben olyannyira legyengül a szervezete, hogy onnan már nincs visszaút.

Anett több mint hálás a sorsnak, az égieknek, az orvosoknak, az őt ápolt nővéreknek, de mindenekelőtt a megmentőjének. Egy ideje már kereste a férfit, aki nélkül minden bizonnyal már nem lenne életben. Soron kívül Az esztergomi piacon vásárolt Orbán Viktor (videó)

Jelenleg is mankóval közlekedik, de egyre jobban van, gyógytornára jár, pár hónap múlva pedig akár már futhat is. A Bors kérdésére elmondta, csütörtökön járt legutóbb kontrollon, Pécsett, és végre találkozhatott azzal az orvossal, aki megoperálta a lábát.

Nem találjuk a szavakat Gabriela Spanic mellerős fotói láttán

„Még meg sem tudtam neki köszönni, amit tett értem… Nagy szerencsém volt, hogy a pécsi orvosok és nővérek kezei közé kerültem, az ő áldozatos munkájuknak köszönhetem azt, hogy egyáltalán itt vagyok.”

Lapozó: 1 2