Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,765 $

Schwarzenegger 10 hónapos gyönyörűsége

Annyira jó érzés látni, hogy Arnold Schwarzenegger ennyire szereti az állatokat, és úgy bánik velük, mintha csak a gyerekei lennének.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Annyira jó érzés látni, hogy Arnold Schwarzenegger ennyire szereti az állatokat, és úgy bánik velük, mintha csak a gyerekei lennének.

A kutyák is igazi ajándékként érkeztek meg a Földre, akiket szeretnünk és óvnunk kell. Nehéz szavakkal leírni, hogy milyen érzés, amikor ennyire fontos számunkra egy állat, aki önzetlenül szeret bennünket. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Emiatt is mély fájdalommal tölt el bennünket, amikor szenvedni látjuk őket. Az emberi gonoszság határtalan… Most azonban koncentráljunk a pozitívabb gondolatokra és tapasztalatokra, közelebbről Arnold Schwarzenegger új családtagjára.

A világhíres színész még mindig aktív, és imádja az állatokat. A nagy birtokán többen is vannak. Arnold számára is igazán különlegesek ezek az állatok, és természetesen a kutyák szintén a családtagjai, akárcsak a nagy barátjánál a „szomszédban”, Sylvester Stallone-nál.

A 72 éves Arnold egy újabb családtagot mutatott be, aki nagyon szerencsésnek érezheti magát, mivel gyakorlatilag a lehető legjobb helyre került. Dutch még csak 10 hónapos, és sokat kell tanulnia az életről, ugyanakkor valóban a legjobb kezekben van.

A „Terminator” elárulta, Dutch még egy kicsit fél Lulutól, a szamártól, de szerinte hamarosan a legjobb barátok lesznek. Innen kívánunk jó egészséget Arnoldnak és minden családtagjának, akik boldoggá teszik őt.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/dwayne-johnson-egy-brutal-labedzes-utan/

Joe Biden elismerte a vereséget Donald Trump ellen a televíziós vitán

Annak ellenére, hogy Joe Biden leszerepelt az első televíziós vitán Donald Trump ellen, nem hajlandó lemondani.